keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Tervetuloa syyskuu


pitkät kävelyretket
syyspicnic puistossa
pataruuat ja punaviini
Pumpkin spice latte
kuuma kaakao
illat kotona kirjoja lukien
kynttilät
villasukat ja torkkupeitot
hatut ja huivit
tukeva sateenvarjo
syyskukkien istuttaminen
kurpitsalyhdyn teko
kuorotreenejä
Bonfire Night


Tässä muutamia ajatuksia ja suunnitelmia tälle syksylle. Parantumattomana romantikkona jaksan joka vuosi hehkuttaa syksyä. Ei vaan ole olemassa tunnelmallisempaa ja ihanampaa vuodenaikaa. Kirpeässä ja raikkaassa ilmassa jaksan paremmin ulkoilla ja liikkua. Tuntuu, että muutenkin olen syksyisin energisempi. Suurkaupungin kesä on nimittäin aika tunkkainen ja voimia vievä, varsinkin kun täällä ei tunneta mitään neljän viikon kesälomia. 

Syksy on aina myös uuden alku. Aloitan vuoteni aina mielessäni syksystä. Tämä on se aika, kun teen "uudenvuodenlupauksia", saatan aloittaa uuden harrastuksen tai tsempata terveellimmän elämäntavan kanssa. Ihan vain sekin, että saa polttaa kynttilöitä ja lukea rauhassa kirjaa sohvannurkassa on ihanaa. 


3 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa sun suunnitelmat! Pimeydestä huolimatta syksy on kyllä ihana vuodenaika ja syysvaatteet on ihan vertaansa vailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, syysvaatteet! Kaivoin jo hatut ja huivit esiin. Nyt vaan odotellaan ilmojen viilenemistä.

   Poista
 2. "Suurkaupungin kesä on nimittäin aika tunkkainen ja voimia vievä, varsinkin kun täällä ei tunneta mitään neljän viikon kesälomia. " Hehe jep :D Kesä oli kiva viettää ulkona, mutta ihan mukavaa kun syksyn tullen voi taas mennä kaikkiin lempikahviloihin :)

  VastaaPoista