sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Uutta makuuhuoneessaMakuuhuoneen sisustuksessa on tapahtunut aika paljon edistystä viime aikoina. Ihan aluksihan siellä näytti tältä. Lipasto oli sängyn vieressä ja muutkin huonekalut hakivat vielä paikkaansa. Sänkyyn on ilmestynyt pääty, joka on itseasiassa tehty tarpeettomaksi käyneestä pöytälevystä. Pehmusteeksi on laitettu vanha viltti ja päälliseksi pellavakangas. 
Viimeisin lisäys on kuitenkin tuo seinän kuvio, jonka maalasin yllä olevalla sapluunalla While They Snooze -blogin ohjeita mukaillen. Leikkasin siis pahvista sapluunan ja maalasin pienellä siveltimellä pahvin reunaa seuraten kuvion. Lopputuloksesta tuli tosi kiva, vaikka siveltimen jälki on epätasainen, eikä kuviokaan viivasuora ole. Eipä tosin ole seinäkään. Kokonaisuutena seinä näyttää hyvältä ja pienet epäsymmetrisyydet hukkuvat kuvioon. Koko hommaan, eli yhden seinän maalaamiseen kului aikaa viitisen tuntia. 

2 kommenttia:

  1. Todella kiva idea tuo seinän maalaus. Vastaavaa olen suunnitellut meidän keittiöön, kun tapettihommat (valinnanvaikeus ja asentaminen) aiheuttaa täällä harmaita hiuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo oli itse asiassa yllättävän helppoa. Aluksi meinasin vähän hätääntyä siitä, että siveltimen jälki ei ollut tasaista, mutta mitä pidemmälle tein kuviota, sitä vähemmän yksittäiset pikkufibat näkyivät.

      Poista