tiistai 3. maaliskuuta 2015

Aurinkoisen päivän puuhia ja mietteitä

Ylimääräisen vapaapäivän kunniaksi söin vähän makeamman aamupalan, nimittäin turkkilaista jogurttia marjoilla ja banaanilla. Lähikaupan valikoimissa on aina tuoreita mustikoita ja vadelmia. Ei nämä pensasmarjat tietenkään vedä vertoja kunnon suomalaisille metsämustikoille, mutta ihan hyviltä maistuvat nämäkin. 



Voi tuota ihanaa auringonpaistetta! Mä niin tykkään aaumuista. Juuri tällaisista ihanan aurinkoisista. Tykkään herätä aikaisin ja katsella, kun kaupunki heräilee. Tykkään istuskella ja juoda aamukahvia kaikessa rauhassa vaikka toista tuntia, jos siltä tuntuu. Päivän paras hetki oli aamu. 

Päivän paras idea oli vaihtaa vaatekaapin paikkaa makuuhuoneessa. Vihdoinkin makuuhuoneen kalusteiden sijoittelussa alkaa olla jotakin järkeä. Tosin siinä kävi tietysti, niin kuin aina käy. Kun yhden asian muuttaa, tulee mieleen kymmenen muuta asiaa, jotka tekisi mieli myös muuttaa. Täytyy kuitenkin laittaa vähän jäitä hattuun ja muistuttaa itseäni siitä, ettei tämän sisustuksen tarvitse olla heti valmis. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti