perjantai 8. heinäkuuta 2016

Viime hetkiä


Viime hetket Lontoossa alkavat olla käsillä. 
Vielä kaksi viikkoa töitä ja sen jälkeen koittaa loma ja loman jälkeen vihdoin muutto. Muuttofirma noutaa tavarat sillä aikaa, kun lomailen Suomessa. Suomesta palaankin sitten, en Lontooseen, vaan Tshekkiin. Jännää. 


Olen ollut yleisesti reippaalla ja odottavaisella mielellä muuton suhteen. Varsinkin brexit-uutisen iskettyä kunnolla tajuntaan, on pois muuttaminen alkanut tuntua entistäkin paremmalta päätökseltä. Siitä huolimatta tunsin eilen pienen haikeuden pistoksen ensimmäisiä muuttolaatikoita pakatessani. Tiedän, että tulen voittamaan todella paljon elämänlaadussa ja minulla tulee olemaan paljon nykyistä enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa omiin työolosuhteisiin ja työaikoihin, mutta toisaalta on myös monia asioita ja ihmisiä, jotka eivät enää tule olemaan läsnä päivittäisessä elämässäni. You win some, you lose some. 


Muuton jälkeen ollaan muuten jonkin aikaa "kodittomia". Aluksi majoitutaan väliaikaisesti anoppilaan. Päädyttiin tähän ratkaisuun, jotta voimme rauhassa laittaa paperiasiat järjestykseen ja käydä katsomassa asuntoja ja tutustua eri kaupunginosiin. Tuleva koti halutaan valita harkiten. Kriteerejä on aika monta, eikä viime vuosien muuttotahdin (6 muuttoa alle 5 vuodessa) väsyttäminä haluttaisi ihan heti muuttaa pois uudesta kodista. 

Miten blogin käy? Se jää nähtäväksi vielä. Joka tapauksessa, tältä erää mukavaa viikonloppua näiden uudella objektiivilla kuvattujen kuvien myötä. 
2 kommenttia:

 1. Tervetuloa! Ja tulkaa hei käymään Prahassa joku viikonloppu :)
  Niinhän se on, että "you win some, you lose some"...Elämässä yleensä näin. Tsemppiä muuttoon ja ihanaa lomaa Suomessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tullaan kyllä mielellämme. Itse asiassa poikkiksella on töiden puolesta asiaa Prahaan ainakin kerran kuussa.

   Poista