lauantai 20. helmikuuta 2016

Makuuhuoneen uusi ilme

Viimeksi kaipailin lisää väriä makuuhuoneeseen. No nyt on sitä väriä sitten! olen tosi tyytyväinen uuteen maalisävyyn. Sen löytäminen otti tosin aikansa ja lopputulos on sekoitus kahta eri sävyä. Muutos sai alkunsa siitä, kun bongasin pari viikkoa sitten vaatekaapin Freecyclesta. Se on sivusto, jonka kautta ihmiset antavat ilmaiseksi tavaraa pois. Saatiin siis olohuoneeseen kunnollinen kaappi ulkovaatteille pelkän kuljetuspalvelun hinnalla. 

Uuden kaapin tulo sysäsi pienen lumipalloefektin liikkeelle, nimittäin yhtäkkiä pitikin löytää paikka olohuoneessa aikaisemmin olleille Ikean hyllyköille. Päätin kokeilla, miten ne toimisivat sängynpäätynä ja nehän toimivat. Makuuhuoneen seinään jäi kuitenkin ikävät reiät vanhasta sängynpäädystä, joten päätin samalla ryhtyä maalausurakkaan, jota olin jo jonkin aikaa suunnitellut. Vielä on yksi seinä maalaamatta, mutta jo nyt tykkään makkarista tosi paljon enemmän kuin ennen. Epäilin ensin, miten tällainen tumma sävy toimii luoteen puoleisessa huoneessa, mutta sehän toimii oikein mainiosti. Päivällä huoneessa on pehmeän raukea tunnelma ja illalla lamppujen valossa intiimi ja erittäin kodikas. 
Taloon on tullut viime aikoina pari muuta ilmaista huonekalulöytöä. Satuin nimittäin yksi ilta matkalla kuoroharkkoihin kävelemään erään ravintolan ohi, jonka eteen oli kasattu valtava määrä puisia tuoleja. Päällä lappu, ota jos haluat. No, minähän otin (ja saavuin kuoroharkkoihin oman tuolin kera) ja seuraava aamu kävin hakemassa vielä toisenkin. Makkarin tuoli on vähän vaaleampaa puuta ja olohuoneen ruokapöydän tuoli taas suunnilleen samaa sarjaa siellä jo entuudestaan olleen tuolin kanssa. Tässä kuussa on käynyt kertakaikkisen hyvä mäihä huonekalujen suhteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti