lauantai 27. helmikuuta 2016

Pieni Venetsia

Koko ajan vähenemään päin ovat ne alueet Lontoossa, joissa en ole vielä kertaakaan käynyt. Tänään tuli kuitenkin käytyä yhdessä niistä, nimittäin Little Venicessä. Sinne pääsee, kun ottaa Bakerloo linen tuben Warwick Avenuen asemalle. Asemalta lähtee molempiin suuntiin kanaaleja, joissa uikentelee tyypillisiä pitkiä ja kapeita kanaaliveneitä ja, joiden rannoilla voi ihailla toinen toistaan kauniimpia taloja. Löytyy sieltä venekahvilakin, johon voi pysähtyä nauttimaan kupposen. 

6 kommenttia:

 1. Näyttääpäs mielenkiintoiselta alueelta! Mukava päästä näin kuviesi välityksellä näkemään pieni pala pientä venetsiaa. Rentoa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä tosi positiivisesti yllättynyt. Kesällä varmaan aivan ihana paikka. Mukavaa sunnuntaita sinulle myös!

   Poista
 2. Ihana paikka, suurkaupungeissa on kyllä viehätyksensä, kun niistä löytää kaikkea mielenkiintoista eikä tarvitse lähteä kovin kauas kun on melkein kuin matkalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on kyllä ehdottomasti suurkaupunkiasumisen parhaita puolia. Lontoossa on mielestäni tosi paljon erityylisiä kaupunginosia, joissa on kaikissa oma viehätyksensä.

   Poista
 3. Oih, ihania maisemia. Tämä paikka täytyy pistää mieleen seuraavaa Lontoon reissua silmällä pitäen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Little Venice on tosi kiva paikka. Eikä siellä ollut ihan kauheaa väentungostakaan. Ei ainakaan tollasena kylmänä ja harmaana päivänä :D

   Poista