sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Sohvan muutto

Yksi syy, miksi halusin tänä perjantaina niin pikaisesti kotiin, oli siinä, että olin saanut edellisenä iltana päähäni vaihtaa sohvan ja ruokapöydän paikkaa keskenään. Halusin tietysti päästä kokeilemaan mahdollisimman pian, miltä uusi järjestys näyttäisi. Eihän sellaista riemua nyt viitsi lauantaiaamuun saakka lykätä. Niin siis ähisin ja puhisin kalusteet uusille paikoilleen. 

Uuteen tottuminen kesti vähän aikaa. Sohva vaikutti olevan jotenkin epätasapainossa pöytään ja kirjahyllyyn nähden. Kokeilin kaikenlaista, mutta tila on yllättävän kapea, eikä sohvan viereen mahtunut sivupöytää niin kuin olisin halunnut. 

Lähdin eilen käymään kirpparikierroksella ja kuinka ollakaan, yhdestä romuliikkeestä löytyi vanha peltinen arkistolaatikosto, joka mahtui mainiosti sohvan ja keittiön oven väliin. Hintakaan ei  päätä huimannut, nimittäin pulitin siitä 25 puntaa kuljetuksineen. Jos olisi löytänyt vastaavan jostain Sohon tai Shoreditchin vanhaintavaraliikkeestä, olisi tuohon saanut laittaa ykkösen eteen. Sen sijaan shoppailen ihan mielelläni North End Roadilla ja jätän cooliuslisät maksamatta. 


       


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti