keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Hello!


Olen tässä muutaman viikon miettinyt, että keitä täällä käy ja mikä teitä kiinnostaa. Vai käykö täällä kukaan? Kenenkään ei tarvitse ilmiantaa itseään ja täällä voi ihan hyvin käydä rekisteröitymättä tai kommentoimatta. Olisi kuitenkin kiva tietää, mistä te tähän blogiin syystä tai toisesta eksyneet haluaisitte lukea. Minkälainen postaus olisi teistä mielenkiintoinen? Innostava? Hauska? Hyödyllinen? Onko jokin aihe, mistä haluaisitte tietää lisää tai kenties kysyä? 

Nimimerkki: Epätietoinen Lontoosta
9 kommenttia:

 1. Heippa! Itse löysin tänne muistaakseni blogilistan kautta. Blogin valoisa ja levollinen ulkoasu miellyttää ja pidän kirjoitustyylistäsi kovasti myös. Olen asunut viimeiset viisi vuotta Englannissa. Työ vei sen jälkeen Belgiaan, mutta toivon vielä palaavani sinne kanaalin toisella puolelle. :-)

  Hyvää kevättä Lontooseen ja kiitos mukavasta blogista!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi, tulin siitä hyvälle mielelle :) Kiva kuulla, että blogi miellyttää.
  Nyt, kun olet muuttanut täältä pois, niin mitä olet jäänyt eniten Englanista kaipaamaan?

  VastaaPoista
 3. Hei! Päädyin tänne äsken styleroomin kautta, selasin nopeasti koko blogisi läpi ja tykästyin. Ihana blogi sinulla! Juuri sopivasti kaikenlaista laidasta laitaan, sopivasti tekstiä ja tosi kauniita kuvia.

  Olin itse viime vuosituhannen lopulla Lontoossa vaihdossa (sen jälkeen en ikävä kyllä ole siellä käynyt) ja siksikin olen blogistasi aivan haltioissani. :D Sait siis juuri uuden lukijan!

  VastaaPoista
 4. Hei Muusa ja tervetuloa! Kiva kuulla, että tykkäät blogistani. Kävin lounastauolla nopealla kurkkauksella sinun blogissasi ja se näytti todella kivalta. Erityisesti parvekejutut kiinnostaa tätä aloittelevaa parvekepuutarhuria.

  Olisi kiva kuulla, mitkä on sun lempipaikkojasi Lontoossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Piti oikein kaivaa vanhat valokuvat esiin ja vähän verestellä muistoja. :) Lontoo on kyllä kaikkineen ihana kaupunki ja ehkä juuri siitä syystä, että siellä on niin paljon erilaisia alueita. Opiskelujen puolesta hengailtiin paljon mm. Brixtonissa (johon ei ehkä muuten olisi tullut päädyttyä ollenkaan) ja sen lähialueilla, mutta ehkä kaikkein eniten mua viehätti ne kylämäiset, vehreät kaunpunginosat. Richmond esimerkiksi jäi hyvin mieleen. Viikonloppuisin tuli vietettyä paljon aikaa Lontoon monilla markkinoilla, vakkarikohteina ainakin Camden Townin ja Greenwichin markkinat. Muutaman kuukauden aikana ehdittiin aika hyvin käydä kaupunkia läpi: mentiin aina esim. metrolla asema kerrallaan, noustiin ylös ja haahuiltiin ympäriinsä ja sitten seuraavaan kohteeseen. Niin nuorena ei vaan ehkä tullut juurikaan kiinnitettyä huomiota alueiden arkkitehtuuriin ym., lähinnä meitä taisi kiinnostaa "onko täällä jotain elämää?" :) Nyt oliskin kiva tehdä samalla porukalla pieni reissu ja käydä katsomassa miltä tutut paikat näyttää 15 vuotta vanhemmilla silmillä!

   Poista
 5. Hei, päädyin tänne Blogipolun kautta. Muistin kyllä nähneeni jotain kuviasi jo StyleRoomissa ja pidin niistä jo silloin. Mukavan raikkaan näköinen ja oloinen blogi. Itse olen vain vieraillut Lontoossa pari kertaa pikaisesti, mutta isännän kanssa olemme haaveilleet kiireettömästä ajelusta pitkin Englannin maaseutuja. Ehkä jonain päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Saara K.
   Itse asiassa mekin haaveilemme tuollaisesta automatkasta. Toistaiseksi ei olla kuitenkaan vielä uskaltauduttu autolla liikenteeseen. Ehkä sitten syksymmällä.

   Poista
 6. Päädyin nyt vasta blogiisi blogipolun kautta. Hakusanalla LONTOO.
  Olen menettänyt sydämeni Lontoolle. Mielelläni luen elämästä siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei M ja tervetuloa! Kiitos, että jätit merkin käynnistäsi :)

   Poista