keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hei hei vanha koti!


Granit betonituikku

Vuoden vaihde lähenee ja on tullut aika sanoa näkemiin vanhalle kodille. Se on palvellut meitä hyvin ja tuntuu vähän haikealta lähteä täältä. Vaikka neliöitä on alle kolmekymmentä, se on aina tuntunut jotenkin tilavammalta ja erittäin toimivalta. Olemme viihtyneet täällä erittäin hyvin ja iso kattoterassi toimi olohuoneen jatkeena aina keväästä pitkälle syksyyn. 

Tämä on ensimmäinen asunto, jossa asuimme poikaystäväni kanssa virallisesti yhdessä. Samalla tämä on meille kummallekin ensimmäinen "oikea" koti Lontoossa. Ensimmäinen asunto, jota ei ole tarvinnut jakaa kämppisten kanssa. Siitä syystä se onkin tuntunut erityisen kodikkaalta ja rakkaalta. Tulen varmasti kaipaamaan pientä, mutta erittäin toimivaa keittiötä, kaasuliettä ja keittiön kokopuista kaapistoa. Ikävä tulee myös pientä makuu"huonetta" ullakolla, kattoterassista puhumattakaan. 

Kaikesta huolimatta olen iloinen lisäneliöistä, kunnollisesta makuuhuoneesta ja todella mainiosta sijainnista. Mekkofriikkiä helpottaa myös tieto riittävän suuren vaatekaapin olemassaolosta. Perjantaina viimein starttaa muuttoauto ja viikonlopun kuulumiset päivittyvät sitten jo uudesta kodista. 

Onnekasta uutta vuotta 2015! Tuokoon se mukanaan monta iloista yllätystä ja toteutunutta haavetta. 
       
trukkilavapöytä

kangas seinälle

vanha työvalaisin

raitalakanat, ullakkohuone

vintage-keittiö

pieni keittiö

vanhat astiat

ruutulattia, 50-luvun taittopöytä, kattaus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti