maanantai 14. maaliskuuta 2016

Loman odotusta

Tortaina alkaa loma. Siitä tulikin vähän pidempi, kuin alunperin ajattelin ja matkojakin siihen mahtuu kaksi. Alun perin suunnittelmissa oli vain pidennetty viikonloppu Tsekissä, mutta sen lisäksi menen perheen kanssa vielä käymään Gdanskissa pääsiäisenä. Mikäpä siinä, lomailuhan on mukavaa ja olen ehdottomasti kaupunkiloma tyyppiä. 

Mennään aivan ensimmäisenä käymään poikaystävän kotikaupungissa, Brnossa. Tämä on mulle ensimmäinen kerta kyseisessä kaupungissa ja innolla odotan noita kolmea päivää siellä. Kaupunki on kuulemma todella kaunis ja täynnä puistoja ja vanhaa arkkitehtuuria. Tämän jälkeen jatkamme Prahaan, missä vietetään seuravat kaksi päivää. Prahassa on tullut käytyä ennenkin, mutta hyvin pikaisesti. Siksi olenkin nyt tosi innoissani siitä, että nyt on vähän enemmän aikaa kierrellä kaupunkia ja valokuvata. Ah...Praha on ihana! Gdanskista en tiedä vielä mitään, mutta oletan, että sekin on kaunis kaupunki. Vanhempani ovat käyneet siellä ennenkin ja ovat tykänneet kovasti. 
Ompahan tässä nyt kaupunkilomaa oikein urakalla. Täytyy pitää huolta, että kameran akut on ladattu täyteen ja matkassa on riittävän monet mukavat kävelykengät. 

Brno


Praha


Gdansk

2 kommenttia:

  1. Olin pari viikkoa sitten Prahassa ja Gdanskissa muutama vuosi sitten. Prahaan aiotaan mennä mahdollisimman pian uudestaan eikä Gdansk ole huono vaihtoehto sekään. Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma teki kyllä erittäin hyvää! Praha jaksaa aina vaan hurmata.

      Poista