tiistai 12. tammikuuta 2016

Päähän ottaa ja aika rankasti!


Ei anneta kauniin kuvan häiritä, vaan mennään suoraan valitukseen. Olen ollut tänään etäpäivällä poskiontelon tulehduksen ja hammassäryn takia ja tässä onkin ollut harvinaislaatuisen hyvä tilaisuus seurata, miten "remppamies" on "korjannut" kylppärin vesivahinkoa maalilla ja pensselillä. 

Ei se lainkaan tuntunut haittaavan, että vettä on valunut meidän yläkerrasta neljä kerrosta alaspäin aina kellarin asuntoon saakka. Juu, kyllähän ne rakenteet on varmaan itsekseen kuivuneet. Juu, ei tässä mitään pintoja kannata ruveta avaamaan, kyllähän ne seinät avaamattakin kuivuu. 
No ei varmasti kuivu, kun ei tässä maassa kuivu talvisin pyykkikään!

Ei tainnut nyt sitten olla poskiontelon tulehdukset/korvatulehdukset/nenäverenvuodot/päänsäryt ynnä muut ihan vielä tässä.


2 kommenttia:

  1. Voi ei...täällä kyllä noiden homeongelmien ja vesivahinkojen "korjaaminen" on ihan oma taiteenlajinsa. Mua kyllä niin ottaa päähän tämä rakentamisen taso täällä Briteissä että ymmärrän hyvin sinunkin turhautumisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ärsyttää eniten juuri täkäläinen asenne, ettei mitään tarvitse koskaan tehdä kunnolla. Lopulta tässäkin kärsii eniten vuokraisäntä, koska hänen omaisuudelleen koituu vahinkoa, jonka korjaaminen vaan kallistuu ja kallistuu, kun asialle ei tehdä mitään. Mehän voidaan aina muuttaa täältä pois ja ongelma on meidän on puolesta sillä selvä. Mutta siis turhauttaa ja ärsyttää koko homma jo ihan periaatteellisella tasolla.

      Poista