lauantai 6. kesäkuuta 2015

Viikon valinnat


Mun suosikki vanhaintavaraliikkeeni North End Roadilla oli taas kerran pullollaan vaikka mitä kivaa. Jos olis rajaton budjetti ja tilaa vaikka millä mitalla, niin olisin varmaan ostanut nämä kaikki. 

Ensimmäisenä silmiin osui tuo upea pyöreistä paloista koottu peili. Tykkään tosi paljon tuosta pyöreän muodon toistuvuudesta ja se, että peili on koottu paloista, tekee siitä ilmavan ja kevyen. Todellisuudessa se oli isompi kuin mitä tuohon kuvaan mahtui. 

Tarjoiluvaunua harkitsin jo ihan tosissani olohuoneeseen. Siitä olisi saanut oikein mainion sivupöydän, jolle olisi voinut asetella rennon kasan isoja kahvipöytäkirjoja. Näyttäisi myös tosi coolilta, jos sille asettelisi karahvin tai viinicoolerin ja rykelmän kristallilaseja. Jätin kuitenkin vaunun ostamatta, koska totesin, että se on liian suuri meidän olohuoneeseen. Sen sijaan tulin hankkineeksi tässä postauksessa näkyvän arkistolaatikoston. 

Kellarikerroksesta löytyi tämä 50-luvun henkinen sohva. Se näyttäisi varmasti upealta verhoiltuna jollakin kivalla kankaalla. Kuvittelin siihen kasan tyynyjä ja yhdistin sen mielessäni yksijalkaiseen ovaalin malliseen antiikkipöytään, eriparisiin puutuoleihin ja vintagekattokruunuun. 

Jos meillä olisi kunnollinen keittiö, niin sinne hankkisin ehdottomasti 50-luvun taittopöydän kaveriksi nämä hauskan väriset puujakkarat. Valkoista komuuttia harkitsin myös ihan vakavissani, koska keittiöön kaivattaisiin hiukan lisää kaappi- ja tasotilaa. Totesin sen kuitenkin tilaan nähden liian syväksi. Etsinnät siis jatkuvat edelleen. 

Mukavaa kesälauantaita!

2 kommenttia:

  1. Tuo sohva on niin ihana! Meillä on pian edessä uusien/vanhojen sohvien etsintä olohuoneeseen ja joku ilmava 50-luvun tyylinen olisi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on aivan ihana! Mä olen jo mielessäni päällystänyt sen varmaan ainakin kymmenellä eri kankaalla :D

      Poista