sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Tervetuloa Hyllis ja eteinen

     

Hyllis-hylly kuuluu aivan ehdottomasti omiin Ikea-suosikkeihini. Olen halunnut hankkia sellaisen siitä asti, kun ne ensimmäistä kertaa tulivat markkinoille. Sopivaa paikkaa vain ei ole loytynyt aikaisemmin. 

Hylliksessä on kaikki kohdallaan, koko, materiaali, teollisuushenkinen tyyli ja ennen kaikkea hinta. Ihan uskomatonta, että alle kympillä voi saada hyllyn. Hylliksellä on myös ehkä maailman sympaattisin nimi. 


         


 Miettinette ehkä, mikä on tuon hyllyn takana olevan verhon tarkoitus. Olen tässä viimeisen parin päivän aikana siirtänyt varmaan joka ikistä mööpeliä tässä huushollissa lopulta päätyen tähän verhoratkaisuun. Mua nimittäin alkoi ottaa pannuun se, ettei meillä ollut käytännössä lainkaan eteistä tässä asunnossa. Rappukäytävästä siis tullaan suoraan sisään olohuoneeseen. Toinen ärsyttävä asia oli poikaystävän tietokonepöytä, joka on sellaisessa ikisotkussa, että yksinkertaisesti kyllästyin katselemaan sitä. Ongelma ratkesi, kun virittelin kattoon verhon, joka erottaa pienen osan olohuoneesta omaksi tilakseen. Verhon taakse jää nyt sopiva tila tietokonepöydälle kaikkine sotkuineen, sekä pienelle eteisnurkkaukselle. 4 kommenttia:

 1. Tyylikästä! Meillä ei juuri Ikeaa kotona ole, vaikka siellä kaikkea hienoa onkin. Olen vain viehättänyt vanhoista kalusteista sen verran, ettei Ikean omille ole ollut tilaa. Nuo metallihyllyt voisin kuitenkin ottaa vakavaan harkintaan, kun kellarikerroksesta haluaisin teollisuustyylisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikea on tosi kätevä tällaiselle usein muuttavalle tyypille kuin minä. Rakastan kyllä vanhoja huonekaluja yli kaiken ja niitä olikin aikoinaan paljon suomen kodissani, mutta täällä Lontoossa asuessani olen ostellut kalusteita säästeliäästi, kun ei koskaan tiedä, mihin tie seuraavaksi vie.

   Poista
 2. Eläköön verhot! Mullakin on parhaillaan yksi verhoprojekti suunnitteilla, materiaalit jo hankittu - ikeasta tottakai :) - vain toteutus puuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, verhot ja kankaat ylipäätään on kyllä tosiaan aikamoinen pelastus tämän tyyppisessä kodissa. Olen saanut verhoilla piiloon vaikka mitä ja sohvakin on kangaskerrosten alla piilossa.

   Poista