sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Iltatunnelmia

Oikein ihana kotoiluviikonloppu takana. Nautin kotona olosta ja kaikesta kotiin liittyvästä puuhailusta valtavasti. Ensi viikolla olen taas töissä Prahassa, joten oli mukava tehdä kotihommia ikään kuin varastoon. Olinkin aika tehokas ja sain toteutettua pientä piristystä keittiöön. Siitä  on kuitenkin ihan oma postauksensa tulossa. 

kirpparilöytöjä, uusia sisustusblogeja

Tykkään koluta kirpputoreja ja vanhaintavaraliikkeitä ja kävelin aamupäivällä Fulhamiin katsomaan, mitä paikallisista liikkeistä löytyy. Ja löytyihän niistä vaikka mitä. Palasin kotiin kolmen hopeatarjottimen kanssa. Kuvan pullo ja kynttilänjalka tarttuivat mukaan myös. Kynttilänjalka oli alunperin vihertävän ruskea, mutta sutaisin sen pintaan harmaan maalin. Mitäs tykkäätte?

iltapala, banaaniletut

Matkan varrelta löysin myös tosi kiinnostavalta vaikuttavan vanhaintavaraliikkeen. Olisin voinut napata sieltä kerralla mukaani kalusteet vaikka koko asuntoon. Sen verran hyvältä vaikutti valikoima. Sinne pitää ehdottomasti palata paremmalla ajalla. Meillä on etsinnässä vähän isompi ruokapöytä ja olohuoneen pöydäksi sopiva vanha matka-arkku. 

koti Kensingtonissa sisustusblogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti