lauantai 4. heinäkuuta 2015

Miniloman odotusta hikisissä tunnelmissa

Erittäin helteinen viikko lähenee loppuaan. Keskiviikkona koettiin kuumin päivä viiteentoista vuoteen, kun lämpötila nousi jopa 36 asteeseen. Seuraavana päivänä lehdet otsikoivat, että Lontoon busseissa ja metrossa lämpötilat nousivat yli karjankuljetukselle asetettujen asterajojen. Tunnelma joukkoliikeentessä on kyllä monesti kuin karjavaunussa jo ihan ilman hellettäkin.

Eilen illalla saatiin sitten vihdoin kunnon ukkosmyrsky ja oli ihanaa nukahtaa ikkuna auki sateen ropinaan. Harmikseni mysky ei kylläkään vaikuta raikastaneen ilmaa kuin hetkellisesti, sillä tämä aamu on jo alkanut varsin hikisissä tunnelmissa. Vielä pitäisi jaksaa yksi työviikko ja sitten mulla alkaa viikon mittainen loma. Olen suunnitellut käyttäväni siitä suurimman osan työnhakuun, mutta ehdimme myös lomailla hiukan. Sunnuntaina lähdetään nimittäin kahdeksi yöksi tuohon yllä olevaan hotelliin Kentin rannikolle, Botany Bayhin. Ainakin maisemien pitäisi olla aikas mainiot. 


Hotelli on sopivasti kahden pikkukaupungin välissä, joten teemme varmasti kävelyretket sekä Broadstairsiin, että Margateen. 2 kommenttia:

  1. Maisemat lupailevat ainakin hyvää! Mahtavaa lomaa sitten kun se koittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin lupaavat. Kiitos :) Loman tarpeessa tässä jo ollaankin.

      Poista